AKSARAY / AĞAÇÖREN - Atatürk Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Doğal afetler konusunda öğrencilerimiz bilgilendirilerek uygulamalı eğitimler düzenli aralıklarla yapılmaktadır.

Ock

Okulumuzda Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği seçimi yapıldı.

Okulumuzda Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği seçimi yapıldı. İngilizce not ortalaması 90 ve üstü genel ortalaması 85 ve üstü olan öğrenciler tespit edildikten sonra yazılı sınav akabinde sözlü mülakat yapılarak seçim tamamlandı.

Kriterlerin ortalaması alınarak 4 öğrenci(2 erkek,2 kız) seçildi.

Kriterlerin ortalamaları aşağıda belirtilmiştir.

İngilizce not ortalaması %20

Genel ortalama %20

Yazılı Sınav %20

Sözlü Mülakat %40

Ekm

Son zamanlarda artan covid 19 salgını ve diğer hastalıklar hakkında İlçe Devlet Hastanesi personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verildi. Eğitimin gerçekleştirilmesinde emeği geçen hastane müdürüne, başhekime ve sağlık personellerine teşşekkür ederiz.

Ekm

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ahiler Kalkınma Ajansı ve Kuzeyboru A.ş. iş birliğiyle okulumuz 5.sınıf öğrencilerine 'ÇOÇUKLAR İÇİN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ FARKINDALIK ATOLYE ÇALIŞMASI' dÜzenlendi. Öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği etkinlik son derece verimli geçti. Bu etkinlğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilere yönelik sıfır atık eğitimi verildi. Öğrencilerimizin hem okula karşı hem de sosyal çevreye karşı duyarlılığı arttırıldı.